Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Probliknutí displaye

Probliknutí displaye

12.06.2013 13:10
příspěvků:2

Ahoj,

po neuspěšném hledání tady na fóru, jsem se přiměl k vytvoření nového tématu. Mám notebook Acer TimelineX 5820TG a občas se mi stane, že mi problikne display. Je to bleskové probliknutí, dříve jsem tomu nevěnoval pozornost, ale teď se začínám obávat, jestli není problém v GK anebo v nějakém jiném HW. Probliknutí bývá v náhodných intervalech, ale odstup je vždycky tak od jedné hodiny až po několik hodin.

Ještě mám jeden problém a to, že když nainstaluju jakýkoliv jiný antivir, než ten co je k dispozici od MS, tak mi už nenajede nb. Vyblije na mě BSOD s chybovou hláškou ohledně souboru ndis.sys docela bych ten antivir potřeboval a ten co je od MS dopadl v testech antivirů docela nešťastně. Mám k dispozici AVG 2013 s firemní multi-licencí, ještě předtím jsem měl trial verzi a ta fungovala skvěle, pak se doinstalovaly nějaké čupr nové funkce a nb jsem musel spustit přes nouzový režim.

Moc byste mi pomohli, kdybyste mi poradili co s tím vším mám dělat

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace