Úvod > Fórum > Internet > Internetová komunikace > Problémy s wifi, windows 8

Problémy s wifi, windows 8

18.09.2013 16:24
příspěvků:1

Dobrý den, mám takový menší problém. Koupila jsem si nový notebook Lenovo ideapad U310. Mám tu windows 8. Když se připojím k wifi, chvilku funguje a pak z ničeho nic spadne, prakticky na to ani neupozorní, dá se říct, že to poznám až tak že stránka nereaguje. Když odstraňuji potíže, tak to píše neopraveno a pokud opraveno tak to opět funguje jen pár vteřin. Nemáte někdo s tím zkušenosti nebo nevíte co s tím? Myslím, že na reklamaci nic nezjistí, protože jinde jede dá se říct v pořádku ;)

19.09.2013 06:48
příspěvků:5 728

zkus nainstalovat nejnovější ovladače... zkus ve spravci zjistit, co mas za wifi kartu (kliknout na počitač pravým tlačítkem, dát vlastnosti a tam překliknout na správce zařízení - nevím jestli to tak je i u win8...).

Jinak podle internetu má hodně lidí s tímto notebookem problém s "kvalitou wifi připojení" http://en.wikipedia.org/wiki/Lenovo_IdeaPad_U310 nevím ale jak je to myšleno :-)

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace