Úvod > Fórum > Internet > Internetová komunikace > Problém s přihlášením na Facebook

Problém s přihlášením na Facebook

16.12.2012 11:49
příspěvků:2

Dobrý den.

Mám problém, nemůžu se z žádného prohlížeče (zkoušela jsem tři různě) přihlásit na facebook. Vždy zadám e-mail a heslo a kliknu na 'přihlásit se' ale stránka se pouze aktualizuje. Z mého počítače se nemůže přihlásit ani nikdo jiný. Přemýšlela jsem, jestli mi z nějakého důvodu nebyla zablokována IP adresa, ale předpokládala bych alespoň nějaké upozornění e-mailem.

Současně se mi objevil problém také na ulozto.cz, kde když při stahování nějakého souboru zadám ověřovací kód, nahlásí mi to, že je chybný, i když není. Nevím jestli spolu tyhle dva problémy souvisejí a už vůbec nevím, jak je vyřešit, tak předem děkuji za jakoukoliv pomoc.

16.12.2012 12:07
příspěvků:272

Jo, něco podobného se mi stalo, bylo to ještě doprovázeno tím, že když jsem stahoval tak šla rychlost dolu, dolu až se stahování přerušilo, někdy jsem nestáhl ani obrázek. Zkuste projet počítač antivirákem.

18.12.2012 15:50
příspěvků:2

To jsem udělala, ale nic mi nenašel. Pak jsem promazala cookies a mezipamět v jednotlivých prohlížečích a facebook funguje. Ovšem na ulozto.cz jsem asi stále považována za robota

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace