Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Problém s nápajením při vysokém zatížení systému

Problém s nápajením při vysokém zatížení systému

03.02.2013 20:23
příspěvků:1

Dobrý den,

po několika měsících používání mého nového notebooku značky Lenovo se vyskytl problém týkající se napájení baterie notebooku. Při vysokém zatížení, tím mám na mysli např. hraní her, dochází k tomu, že se dotebook přestane nabíjet a chová se, jako by nebyl vůbec připojen ke zdroji napájení. Je to celkem problém, jelikož i při plném nabití a plném vytížení se baterie vybíjí velice rychle a po cca 45 minutách se bez varování vypne. Několikrát sem zkoušel přeinstalovat Windows v domění, že se může jednat o chybu systému. A zprva to opravdu pomohlo a notebook byl zase v pořádku, ale po několika týdnech nebo měsících se tako chyba vyskytne znovu. Čím to může být způsobeno? A jak mám postupovat, abych tuto chybu odstranil.

04.02.2013 07:40
příspěvků:5 728

No, stavalo se mi neco podobneho s mym starsim mobilem (android). Mobil se nabijel a kdyz jsem ho zatizil, tak se prestal nabijet a musel jsem odpojit a pripojit adapter. Pomohla az reklamace.

Ne, ze by pc a mobil mel toho nejak hodne spolecneho, ale muze byt spatna elektronika, ktera se stara o nabijeni. Psals, ze jsi ho nekolikrat preinstalovaval, pokazde to par tydnu bylo OK? V tom pripade bych zkusil postahovat nejnovejsi bios a nejnovejsi ovladace.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace