Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Probiha priprava automaticke opravy

Probiha priprava automaticke opravy

22.07.2013 06:15
příspěvků:91

Ahojda vsem,

prosim o radu. Mam ntbk zn.Toshiba. Pri zapnuti ntbku mi naskoci logo Toshiby s infem "Probiha priprava automaticke opravy". a pote naskoci seda obrazovka s ukazatelem mysi a to je vse. Nejde mi ani F8 na nouzovy rezim, abych zazalohovala data a nainstalovala tam jinou verzi WIN. Bohuzel pri koupi tohoto ntbk jsem si nevypalila recovery disky. Prosim o radu co s tim. dekuji moc.

22.07.2013 07:04
moderátorověřen
příspěvků:537

Otázka zda by recovery disk s instalačkama windows byl k něčemu dobrý. Spíše bych se zaměřil na záchranu dat z disku, protože na poruchu disku to vypadá. Buď u nějakého známeho ve stolním PC nebo se poptat v prodejně počítačů.

Nicméně lze zkusit spustit LIVE verzi linuxu (bez instalace na disk !) a v něm se na ten disku podívat, pokud je ješte funkční. Samozřejmě to může být i nějaka prkotina.

( http://software.opensuse.org/123/cs "živé kde" )

Otazká je , nakolik jste ochotná a schopná se v tom hrabat :-)

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz - vše co píšu je bez záruk :) to jak si s tím naložíte je zcela na vás
22.07.2013 08:37
příspěvků:91

ahojda, dekuji moc..s tim linuxem to zkusim..data jsou pro mne nejdulezitejsi.. On ten ntbk je zname - ja osobne nemam rada kupovany ntbk s OS, kde ti nedaji instalacni cd, ale jen recovery disky..

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace