Úvod > Fórum > Inzerce, bazar > Práce > Praha - (C, C++, Linux, Embedded, C#, .NET) vývoj

Praha - (C, C++, Linux, Embedded, C#, .NET) vývoj

09.04.2016 14:02
příspěvků:2

Přeji krásný den každému kdo si zobrazí a přečte tuto zprávu.

Už Vás také unavují zprávy různých recruiterů, kteří nevěnují ani minutu Vašemu CV či profilu na LinkedInu?

Přiznávám, že já sám mám stejné zaměstnání, avšak postupuji trochu jinak. Namísto toho abych oslovil 500 kandidátů denně, oslovím jich třeba 10-20. Zaměřuji se na to, abych se o kandidátovi dozvěděl co nejvíce a doporučil mu nabídku, která ho opravdu bude zajímat.

Pokud tato zpráva někoho z Vás nakrkne, tak se omlouvám. Píši ji pouze z důvodu, aby kdokoli, kdo bude mít zájem dozvědět se něco o současné situaci na trhu práce, nebo už dlouho zvažuje, že by změnil své zaměstnání, měl tu možnost.

Zároveň, aby měl tu možnost probrat toto téma s člověkem, kterého jeho práce baví a ne s mašinou na rozesílání automatických zpráv.

Prosím tedy kohokoli kdo se zajímá o C, C++, Linux, Emedded systemy, C# a .NET, aby se mi ozval na můj osobní mail fojtujan@seznam.cz. Rád s Vámi cokoli proberu i když nemáte zájem měnit své zaměstnání.

Jaký máte názor na tuto zprávu? Působí to na Vás otravně a vlezle? Máte nápad jak jinak bych mohl postupovat do budoucna?

Děkuji ----- Jan Fojtů (fojtujan@seznam.cz)

Jan Fojtů
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace