Potize s PC

26.01.2013 10:21
příspěvků:1

Muj PC:
CPU - intel core i5 2500k
MB -Asus P8P67 Deluxe
Pameti - DDR3 2x 4GB
Grafika - Nvidia GTX 560 TOP, 1GB
OS - Win 7, 64bit

SSD - Crucial M4 64GB - na tomto disku Planetside 2, OS

HDD - WDC WD1002FAEX-00Z3A0 - Guild wars 2

Zdroj - Chieftec 750W (CTG - 750C)

Je to asi mesic co jsem tento pocitac dal dohromady. (Zakladni deska, procesor, SSD, Zdroj) tyto casti jsou nejnovejsi. Ostatni casti jsem mel na predchozim PC a jsou stare tak pul roku. Kdyz jsem zavadel OS tak jsem zformatoval oba disky.

Mam 2 hry, ktere pravidelne hraju. Planetside 2, Guild wars 2. Na plose mam zastupce pres, ktere tyto hry spoustim. Kdyz jsem jednoho dne vypnul hru Planetside 2 a chtel zapnout guild wars 2, tak jsem kliknul na zastupce a nic se nestalo. Cekal jsem tak 10 min pak jsem chtel restartnout pocitac.

V loging off stavu mi to zustalo trcet tak 30 min. Pak uz jsem to nevydrzel a natvrdo jsem to resetnul. Kdyz jsem chtel guild wars 2 preinstalovat tak se zase nic nestalo a jen se vse brutalne zpomalilo a obcas se pocitac uplne seknul pak se zase rozjel . Ani to nezobrazilo zadne okno.

Projel jsem pocitac antivirem v safe modu ale nic to nenaslo jen jsem si vsiml ze kdyz to prohledavalo jeden soubor z hry battlefield 3 tak se to seklo na 7min a nic se nedelo. Po 7 min to skocilo do stavu jako by se to vubec neseklo a pokracovalo to do konce. Zkusil jsem zkontrolovat HDD, na kterem to dela. Zase nic zadne vadne sektory proste nic.

Kdyz jsem zapnul hudbu a kliknul na ikonu Guild wars 2 tak se za chvili zvuk uplne vypnul, ale cas jel dal. Obcas zustal zaseknuty zvuk. V manazeru v udalostech jsem nasel tohle: The driver detected a controller error on DeviceIdeIdePort10. Tato chyba tam byla tak 20x. Zkusil jsem vymeti kabel na HDD a zapojit do jineho portu. Nepomohlo. Dalsi chyba, ktera se pak objevovala je : The device, DeviceIdeiaStor0, did not respond within the timeout period. Jednou se mi stalo ze jsem dostal modrou smrt ale nestihl jsem precist o co slo nez se to resetlo.

Momentalne jsem jen smazal soubory na guild wars 2 a dal tuto hru znovu instalovat, ale porad nevim v cem je problem. Podle me je porad v necem problem aj kdyz zatim jede vse v poradku.

27.01.2013 11:10
příspěvků:272

Jo, s tou modrou smrtí, si v BIOSU nastavte, že to má počkat až zmáčknete klávesu a až potom se restartuje

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace