Posel bohů

02.09.2008 15:29
příspěvků:3

Zdravím, kdysi jako malý kluk jsem hraval hru Posel bohů, strasne me bavila chtel bych si ji opet zahrat ale nevim kde ji stahnout nemate ji nekdo nebo nevite kde se da stahnout?

02.09.2008 16:53
příspěvků:2

NIBIRU - Posel Bohů
Česká republika, Západní Čechy

Při výstavbě nového dálničního obchvatu je dělníky objeven vstup do staré štoly. Po vstupu do štoly je zjištěno, že se zřejmě jedná o německou štolu záměrně zasypanou na konci druhé světové války. Přivolaný pracovník západočeského muzea o nálezu informuje nadřízený orgán v Praze. Zpráva o nálezu štoly je následujícího dne otištěna regionálním tiskem a další den se díky absenci "zajímavějších" novinek z oblasti katastrof či bulváru dostává dokonce i do večerního televizního zpravodajství.

Francie

Profesor Wilde sedí za stolem ve své pracovně a probírá svodku tisku za poslední týden. Zaujme jej několik zpráv. Jedné z nich se dokonce za pomoci počítače a několika knih věnuje více než 20 minut. Profesor Wilde bere do ruky sluchátko telefonu a vytáčí číslo.

Martin Holan je Čech studující díky podpoře svého strýce profesora Wilda ve Francii Archeologii a Lingvistiku. Strýc jej však právě požádal, aby si udělal malý výlet domů, do Čech. Martin Holan se dle strýcových pokynů má v Praze sejít se strýcovou známou, která mu má předat povolení pro archeologa ke vstupu do nalezené německé štoly. Strýcův kontakt se však na schůzku nedostaví a Martin se proto vydává do jejího bytu. Mladou ženu, která mu měla předat povolení ke vstupu do štoly nachází v jejím bytě mrtvou a byt prohledaný. Návštěva vlasti a banální průzkum německé štoly z konce války se tak mění v příběh plný nečekaných událostí a zvratů. Před Martinem se postupně otevírá největší dobrodružství jeho života. Zpočátku nevinná cesta do krásné noční Prahy se změní v nebezpečné pátrání po dávné mimozemské civilizaci jejíž stopy již skryl čas. Vše začalo už v dobách druhé světové války, kdy němci hnaní představou všemocných zbraní a nevyčerpatelného zdroje, které jak doufali pomohou jejich válečné mašinérii, objevili první střípky dávných tajemství. Během napínavé cesty z Prahy až k temným prostorám mayských pyramid nahlédne Martin do zrcadla minulosti, ale také zjistí že on a jeho strýc nejsou zdaleka jediní komu dávná tajemství nedají spát. Podaří se však Martinovi v ději plném napětí a mystické atmosféry naplnit dávný sen jeho strýce profesora Wilda o rozluštění tajemství dávno mrtvého národa Mayů? Zatím se zdá, že vše je pečlivě ukryto v nekonečné propasti uplynulého času.

http://www.future-games.cz/www/nibiru/story.htm

ukázky ze hry:

http://www.future-games.cz/www/nibiru/ukazky.htm#

Je to ono ????
jESTLI ANO 462484905 ICQ

03.09.2008 18:54
příspěvků:3

No to neni ono tohle je nejaka nova verze to NIBIRU ja myslim tu starou hru.

04.09.2008 20:17
příspěvků:12

A nemyslíš náhodou Posel Smrti?

27.10.2008 11:02
příspěvků:5

Posel bohů sem hrál demoverzi. podle mně dost povedená česká adventura.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace