Upoutávka
Úvod > Fórum > Hardware > Monitory > POS terminál ALU

POS terminál ALU

15.06.2012 07:01
příspěvků:1

Ahoj, chci si koupit tento POS terminál http://pokladny-systemy.cz/Terminal-ALU-POS-z116 pro pokladní software, respektive systém. Dokáže mi někdo poradit, jestli je dobře osazený, nebo jestli mi bude pro větší restauraci stačit? Předpokládám, že ty dnešní moderní počítače jsou již velmi výkonné, ale popravdě nejsem žádný znalec. Díky za info. Míra.

17.06.2012 19:08
příspěvků:1

Dobrý den. Podle mě má tento POS terminál celkem dost slušnou výkonnost pro to, na co je určen. Píšou, že je robustní a hliníkový, což znamená, že nebude nijak těžký. Odolnost proti prachu je určitě velkou výhodou, nebudete ho muset často nechat čistit a procesoru by měl být dlouho zachován jeho výkon. Jinak ten POS terminál je podle mě designově hodně zvládnutý. Jestli máte nějakou stylovou nebo moderní restauraci, určitě se vám tam bude hodit. Stejně bych ale asi raději zvolil tento http://pokladny-systemy.cz/Terminal-EBN-X-POS-850-z110.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace