Úvod > Fórum > Hardware > Síťové prvky > Pomalá odezva www stránek, nejde přehrát video

Pomalá odezva www stránek, nejde přehrát video

28.05.2013 17:47
příspěvků:1

Zdravím všechny,

potřeboval bych poradit na co se zaměřit. Na PC došlo k reinstalu systému, upgradu firmware routeru, vše se zdá v pořádku až na velmi pomalé připojení k internetu. V PC se vyznám, bohužel ne v sítích. Co se týče odezvy www. stránek přijde mi odezva hodně pomalá, ale odezva při zadání www. stránky, pokud se stránka již začne načítat, proběhne to velmi načtení již velmi rychle - doufám že to je takto srozumitelné, prostě při zadání např. http://www.email.cz se na kartě objeví kolečko a stránka se načítá třeba 5-7 vteřin, pojud se již ale začně zobrazoval proběhne to normálně.

Další porblém přetrvává s přehráním videa odkukoli (youtube, voyo.cz atd.). Ve větší kvalitě se video hodně seká, v menší kvalitě méně ale rovněž. Nakonec při načtení třeba 2 hodinového videa po 20 minutách přehrávání nejde přehrát vůbec a přehrávač se restartuje na začátek videa.

Pro zajímavost uvádím, že na stejné wifi síti používám netbook s intel atom 1.6 (tedy o více než polovičním výkonem) a tam běží vše bez problémů.

Nainstaloval jsem všechny aktualizace, ovladače, nový bios i flasch player - nic nepomohlo. Přijde mi ale že je chyba v pc nikoli v síti, protože jak říkám, druhý netbook funguje normálně. Ještě uvádím, že v PC je nustále ikona wifi sítě přeškrtlá jako by nebyla dostupná žádná síť. Připojení ale funguje. Jedinný rozdíl, který jsem zaznamenal před a po reinstalu systému je v tom že předtím probíhalo připojení pomocí protokolu IPV6 a teď je to IPV4. Na co se zaměřit, děkuji za postřehy. Výpis sestavy z Aida Extreme Edition posílám v příloze. Ještě podotýkám, že používám 5Ghz technologii od Klfree.net - prostě to musí běžet podle mě naprosto plynule.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace