Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Počítač běží ale nenaběhne ani bios

Počítač běží ale nenaběhne ani bios

20.12.2016 18:23
příspěvků:44

Dobrý den mám dotaz skládám známému pc ze starších součástek, ovšem zasekl jsem se na tom že monitor absolutně nic neukáže vlastně ani né signál z grafiky, ovšem grafika je 2 dny nová a zdroj mám též nový, základovka nafouknuté kondenzátory nemá a hdd jede poslouchal jsem v Bedně pc. Nějaké nápady ??

Zdroj Evga 600w
Grafika Geforce GT 610 2gb dd3
Základní deska : MSi ms -7185
Operačka 4gb Kingston ddr1
Děkuji za jakou koliv odpověd

20.12.2016 18:42
onlineověřen
příspěvků:4 048

Má ta deska integrovanou grafiku? Dal si pod desku distanční sloupky /mají-li být/?

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
20.12.2016 19:08
příspěvků:44

Pod deskou jsou, integrovanou grafiku to má :-) ale absolutně nevím že vga vstup ma jakoby obraceně... Nevím zda to pochopíte správně ale má to jakoby vga samec/samice

20.12.2016 19:23
onlineověřen
příspěvků:4 048

Nerozumím. Monitor tam jistě zapojit jde. Zkus ji zapojit.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
20.12.2016 19:28
příspěvků:44
prtan1 | 20.12.2016 19:08

Pod deskou jsou, integrovanou grafiku to má :-) ale absolutně nevím že vga vstup ma jakoby obraceně... Nevím zda to pochopíte správně ale má to jakoby vga samec/samice

Závada nalezena opravena děkuji Téma uzavřít prosím :-)

20.12.2016 19:29
onlineověřen
příspěvků:4 048

No tak nám napiš kde ta závada byla? :-)

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
20.12.2016 20:47
onlineověřen
příspěvků:1 786

Já Ti řeknu, kde závada byla. Snažil se nacpat VGA kabel do sériového portu. Pak zjistil, že vedle má skutečný VGA port, strčil to do něj a ejhle, PC najednou funguje jak má.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
21.12.2016 09:50
onlineověřen
příspěvků:4 048

Také jsem si to myslel když psal o těch pinech :-D

//Nevím zda to pochopíte správně ale má to jakoby vga samec/samice//

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2017 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace