Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Pamatuje si někdo název téhle hry?

Pamatuje si někdo název téhle hry?

09.03.2017 17:51
příspěvků:1

Pamatuji si že když mi bylo tak 8 - 10 let hrával jsem jednu hru kde jste myslím museli zničit hrad pomocí ohnivých koulí které na vás plival drak který létal nad hradem. Bohužel už to bylo hodně dávno a nepamatuji si název. Zde je pár věcí které si z této hry pamatuji:

Byla to 2D hra. Hráli jste za nějakého bojovníka který měl za úkol zničit hrad. Jediná možnost jak zničit hrad byla pomocí ohnivých koulí které na vás plival drak létající nad hradem. Z oken hradu se vám posmívali nějací bojovníci kteří sem tam na vás ukázali zadek. Také jste ve hře měli mapu kde jste si mohli vybrat hrad nebo spíš level který jste chtěli hrát. Pamatuji si že každý level byl úplně stejný kromě jiného hradu a atmosféry. Tím myslím zničit hrad pomocí ohnivých koulí. Například si pamatuji že tam byl level který se odehrával v noci na hřbitově. Jestli si vzpomínám dobře tak tam byly také hrady s nějakou princeznou kterou jste mohli zachránit.

Tohle je vše co si pamatuji. Prosím vás jestli si někdo nevzpomene na název. Myslím si že to nebyla moc známá hra. Předem děkuji za odpovědi.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace