Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Outlook 2010, Operace se nezdařila ...

Outlook 2010, Operace se nezdařila ...

31.03.2011 07:22
příspěvků:3

Dobrý den,

když si dám v Outlooku uložit jako a chci mail uložit na disk, občas, ne pravidelně, outlook vyhodí hlášku: ,,Operace se nezdařila. Rozhraní zasílání zpráv vrátila neznámou chybu. Pokud problém potrvá, spusttě aplikaci Outlook znovu." Nevíte někdo co by to mohlo způsobovat? Někdy i na druhý pokus to hodí tu samou hlášku a potřetí už to uloží. Jak kdy, prostě.

V logu žádné hlášky nikde nejsou, vypnul jsem všechny doplňky v Outlooku, pouštěl v nouzovém režimu. I reinstall Office. Nepomohlo.

Na stanici je Win7 Enterprise 64bit. a Office 2010 jsou 32bit. Server Exchange, uživatel nemá žádný PST ani OST, jede to online. Režim Exchange s mezipamětí vypnutý, ale zkoušeli jsme i zapnout, vytvořit PST, ale i tak to blbne. Stahujou se celé zprávy, ne jen záhlaví.

Kompy instalujeme z hotový image a právě, že to blbne pod každým uživatelem, na každým kompu. Tak nevím, jestli je někde něco blbě nastavený nebo jestli to je prostě novej Outlook 2010?

Díky za každý nápad, radu, cokoliv.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace