Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Notebook spadl...

Notebook spadl...

23.11.2015 21:46
příspěvků:12

Zdravím, potřeboval bych poradit, notas mi spadl ze stolku na zem..... No a teďka když se zapne tak naběhne diagnostika počítače a naběhne že automatická oprava systému nezle proběhnout a při každém zapnutí to dělá furt dokola. Myslíte že je to diskem nebo by to mohlo být něčím jiným? Předem díky za odpověď.

24.11.2015 08:06
ověřen
příspěvků:2 090

Myslet si můžeme všechno možné, protože noťasy nejsou konstruované na to, aby padaly a je v nich spousta součástí, které takový pád nemusí přežít. Jestli ti to říká, že automatickou opravu systému nelze dokončit (nebo selhala nebo podobně), je velmi pravděpodobně mezi poškozenými součástmi HDD, ale nemusí v tom (a nejspíš ani nebude) být sám.

Takže se musíš sám pokusit zjistit, co ten pád nepřežilo, pak bude na místě se zeptat, jak to případně řešit. Otázka "Myslíte si, že..." je otázka k ničemu, protože, jak jsem již napsal, po pádu notebooku si můžu myslet fůru věcí, třeba i to, že jsem nešika a zničil jsem si noťas.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace