Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Nejede INTERNET zahada

Nejede INTERNET zahada

04.09.2014 21:50
příspěvků:1

Zdravim vsechy predem se omlouvam za chyby ale pisu z iPadu.

Mam problem s pocitacem.

Jedna se o dost vykonny asi rok a pul stary PC. Bezi na Windows 8. Nebyl s nim problem az doted. Jelikoz zacal skolni rok a ja se prestehoval na koleje. Vzal jsem si sebou i PC abych tam mohl hrát ve volném čase hry když bude nuda na pokoji. Když jsem do PC zapojil sitovy kabel tak jsem zjistil že je něco s připojením. Chovalo se to divně Skype byl zelený, internet jel velmo pomalu, tim myslim ze seznam.cz nacital třeba minutu a načetl jsen text bez reklam a obrazku a pote to spadlo.

Prvni me napadl kabel, vymenil jsem ho sle problem neprestal. Tak jsem si rikal zr je to zasuvkou ze zdi, zkusil jsem jinou hned vedle. Taky nic. Tak jsem si rikal ze mas asi spatny net na koleji. Zeptal jsem se kluka na pokoji vedle jak mu to jede jestli mu to taky dela problemy a on rikal ze net jede bez problemu ze stahuje 3mb/s tak jsem si rekl ze je to urcite tou zasuvokou a nshlasil jsem to, pak me napadlo zkusit jeho notebook na me zdirce. Internet mu jel bez problemu takze je jasne ze je problem v mem PC.

Ted nejake info at se mate ceho chytnout.

Mam win8 on ma win7
Doma mi to nedelalo problemy nikdy.

Internet prez 3g na iPhonu kdyz ho nastavim jako hotspot jede bez problemu. (Pripojen prez USB)

Kdyz se kouknu do nastaveni site tak vidim tok dat (prijato a odeslano)

IPv4 i IPv6 mam nastavene na automaticke ziskani IP i ta druha zalozka myslim ze DSN

IPv4 sviti pripojeno k internetu
IPv6 sviti nepripojeno

Antivir nenasel zadny vir (den lpredtim mi to doma jelo)

Prez 3G jsem stahl nejnovejsi ovladace na sitovou kartu

Zkousel jsem odhacknout IPv6 i 4 nic nepomohlo.

Prošel jsem cely internet i anglicke fora a zkusil ruzne navody (reset prez tu cernou tabulku, smazani souboru v nejake slozce temp, proste vse)

Nejvice mi vrta hlavou proc se mi to v jednu chvili kdyz jsem odpojil USB s telefonem pripojenym k 3G rozjelo. Proste to jelo paradne rikal jsem si no mozns to ten spravce nejak spravil na dalku jenze po pul hodine hrani mi to spadlo a nejede to uz vubec skype predtim aspon nekdy zezelenal. Ted jen hleda a protaci se sede kolecko, nicmene tok dat v nastaveni porat vidim sice maly ale je.

Jsem zoufaly zkousim to 2 dny zprovoznit a nic se nedeje. Ted jsem na vikend doma a v pondeli ma prijt spravce site ale neveri. Ze s tim neco udela.. Vse je nastaveno jak ma pokud neni chyba v routeru. Nevim no.. Kazdopadne dekuju za rady.

05.09.2014 13:18
příspěvků:32

zkus do CMD:
ipconfig /release
a potom
ipconfig /renew

Procesor - Intel Core i5-3230M 2.6GHz (4CPUs) RAM - 4Gb Grafická Karta - Intel HD Graphics 4000 HDD - 750 Gb Mechanika - DVD/RW OS - Windows 8.1 64bit
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace