Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > nejasnosti - win profily, A-squared free

nejasnosti - win profily, A-squared free

06.05.2010 19:55
příspěvků:14

Dobrý den,

doma mám ve winXP 2 účty. 1/ správcovský - do něho se logiji já, 2/ účet s omez. oprávněním - tam se loguje rodina (resp stačí kliknutí), 3/ administrátor - zobrazuje se jen v nouzovém režimu

ot:

1/ Ke kontrole pc používám SAS, A-squared, Spyware Terminator (real-time + antivir) a MBAM. Když je ve svém účtu aktualizuji a přihlásím se do profilu rodičů, aktualizace se nepřenesou (vyjma MBAM - super). Musím aktualizovat každý program vždy 2x. Jde to nějak obejít? Chci mít samozřejmě ochráněn počítač v každém profilu ne jen u svého. Nebo aktualizovat antimalw. sw v účtu rodičů nemusím?

2/ Pokud bych posílal na toto fórum logy z tohoto PC, budete chtít vědět z jakého to bylo účtu? Není to problém, rodiče tam účet nemají, jen mě napadlo, že scan z mého a s rodičičovského profilu by mohl být jiný!!! Slyšel jsem, že jsou viry, které se projevují jen v jednom profilu a v ostatních profilech se neprojevují (zřejmě by byly uložené v Doc. and Sett.) . Likvidace viru se provádějí předpokládám v účtu správce, je to tak?

3/ Často není zmiňvaný A-squared. Přitom je free, v češtině, má výborné detekce, pravidelně se aktualizuje, je tu možnost posílat soubor na analýzu přímo k nim a oni pošlou na mail výsledek, po každé aktualizaci se na základě aktualizace překontrolovává karanténa a případně dojde k navrácení souborů do systému. Je pro jeho nezmiňování nějaký důvod?

Děkuji za odpovědi. Doufám, že toto téma si přečte více lidí, rád bych znal vzorek odpovědí ne jen od jednoho člověka se suběktivním názorem (bez urážky)

Ještě jednou děkuji.

07.05.2010 03:30
příspěvků:208

Najlepšie je používat jeden učet, pokial dvoveruješ druhej strane tak zbytočne je tvorit další učet, virusi su vo windowse a preto su realne vo všetkích učtoch, najlepší pisateli virusov su rusi,činani a korejci a pred ich supervirusmi ti nepomože žiadna ochrana, ked maš v systeme antivirus tak ti ochranuje konta, ked chceš vediet kdo bol na pc a čo tam stvaral je na to historia alebo aj programi v ktorích zistíš čo presne sa udialo

09.05.2010 16:07
příspěvků:14

Ten druhý účet je rodičuv a bez hesla. Já jim důvěřuji, ale jelikož příliš nedůvěřuji rodičovským zacházením BFU s PC, mám svůj účet správcovký a zaheslovaný a instalovat mohu jen já. O to jde.

Nezaregistroval jsem odpovědi na moje otázky, ale je pravda, že nějaký sw na to, co rodiče dělali by se mi hodil

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace