Upoutávka
Úvod > Fórum > Hardware > Síťové prvky > Nefunguje WIFI na netbooku acer aspire one

Nefunguje WIFI na netbooku acer aspire one

24.12.2012 15:17
příspěvků:1

Zdravím všechny,

mám takový problém s tátovým netbookem. Model Acer Aspire one p531h, s OS windows XP. Windows staurtují poměrně dlouho, ale často se neobjeví ona pověstná ikonka s připojením k bezdrátové síti (někdy ano) a LAN fachá stále. Tak jsem projíždel správce zařízení tam se mi zobrazoval ten problém s ovladačem WLAN Broadcom (verze 5.10.79.14) takový ten klasický vykřičník že nepracuje správně. Zkoušel jsem jej aktualizovat i vícekrát (respektive reinstalovat, jelikož je to nejnovější verze), ale beze změny. Nemáte někdo nějáké zkušenosti s podobným problémem? Abych nezapomněl u ostatních PC jede Wifi bez problémů takže router by měl být z obliga.

Netbook byl před obnovou OS napaden virem, který se mi jak doufám podařilo antviviry a již zmíněnou obnovou nakonec vyčistit. Je nějáký zásadní rozdíl mezi obnovou OS a reinstalcí OS? Má smysl se o ni pokoušet? Vážně už nevím co s tím? Poraďte prosím!

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace