Úvod > Fórum > Ostatní > PCForum.cz > Náměty a připomínky
|<<134>>|

Náměty a připomínky

06.12.2007 11:59
moderátorověřen
příspěvků:282

Pokud máte nápad jak tento server vylepšit, přidat novou sekci nebo se chcete stát moderátorem napište.

15.11.2008 18:15
příspěvků:72

Stále sháníte moderátory? Měl bych zájem.

Just because you´re paranoid don´t mean they´re not after you
17.04.2011 17:50
ověřen
příspěvků:428

<fieldset><legend>n3uro</legend>Stále sháníte moderátory? Měl bych zájem.

toho berte, toho znam z lide.cz jestli je to on teda

little_wolf
15.05.2011 14:17
ověřen
příspěvků:428

Taky bych možná bral nějakýho toho redaktora nebo podobný věci. Nebo můžu pomoct s fórem, s phpBB mam skušenosti. BTW. jsem redaktor na serveru islandsoft.cz, takže se nemusíte bát že bych to tu zničil

little_wolf
21.09.2013 09:58
příspěvků:83
system | 06.12.2007 11:59

Pokud máte nápad jak tento server vylepšit, přidat novou sekci nebo se chcete stát moderátorem napište.

Ahoj, co takhle přidat ke komentům tlačítko "like a dislike"? Ti co mají FB vědí o co go ;) aspoň by se potom mohli hodnotit podle toho uživatelé ;)

Nejsem infantilní proto, že hraju hry, ale proto, že jsem bázen do FlyGuna :D Jsem tu každý 2 večer a každou noc!
15.10.2013 20:42
příspěvků:542

Chtěl bych přidat možnosti více obrázků v jednom příspěvku, ale samozřejmě by asi museli být zmenšené a po kliknutí aby se zvětšili...dost mi to nevyhovuje např. tady:

http://www.pcforum.cz/forum/tema/konzole-vs-pc-6281/

Zde toho místa je opravdu škoda...

GzM
22.12.2013 18:39
ověřen
příspěvků:1 280

To je zbytečné, ostatní fóra to mají stejně jako mi, nehledě na případný SPAM ;)

CPU: Intel Core i5 3330 RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 MB: Gigabyte B75M-D3H, s.1155, DDR3, mATX GK: AMD r7 260x 2gb, Zdroj: Fortron FSP500-60GLN Disky: Hitachi 160GB + Seagate 500gb OS: Windows 7 Ultimate 64bit, Windows 10 Pro 64bit
04.02.2015 14:51
ověřen
příspěvků:1 873

Ahoj, jen pro info, nešlo by přidat zviditelnění aktuálně připojených online lidí :-) /registr/anonymnich,...

Byl by to problém? Třeba vespod fóra...

Popřípadě info o počtu ťémat, reakcí,... Celkovém počtu refistrovaných uživatelů, nejnovější uživatel, atd... :-)

-----

Dále při vkládání reakcí by mohl být vidět nějaký sled předchozích reakcí či dotaz..

----

Nejdou vkládat velká písmena či mezery při reistraci..

----

Nejde upravovat původní reakce - citace - musí se nakopčit celá ....

-------

Nejdou mazat vlastní témata - omyl - zdvojené kopie - špatně zařazené atd..

----

Ani nejdou upravovat dodatečně názvy témat

-----

Patrně nejdou vkládat videa - jen odkazy?

-----

Zobrazit náhled vkládané reakce ....nejde ?

--------

Smajlíci, výběr a ta graf. to je také tragédie :-)

...................

Trochu to oživit.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
10.02.2015 10:19
ověřen
příspěvků:1 873

Pokračování vi výše :
------
Možná by to chtělo přibrat i móda,
pro častější úklid.

(Mnohonásobná stejná témata od jednoho uživatele, sám si je nesmaže, atd...)

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.03.2015 10:46
moderátorověřen
příspěvků:468

Dnes tu trošku nahazuju responsivní verzi. Tak snad to bude v pořádku :-)

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
27.03.2015 11:55
ověřen
příspěvků:1 873

Koukám, holt si na 7" nahodím jiné rozlišení, ...

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.03.2015 12:17
moderátorověřen
příspěvků:468

Copak? V cem je konkretne problem?

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
27.03.2015 12:50
ověřen
příspěvků:1 873

Jen v tom, že je pevná šířka, abych to přečetl musím si to roztáhnout, a to jaksi v respons nejde.. :-)

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.03.2015 13:20
moderátorověřen
příspěvků:468

Hele stale nechapu, responsivni design by prave nemel nikoho nutit neco roztahovat. Pokud chces abych to nejak dobre vyresil popis problem pripadne pridej screenshot , jinak nevim.

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
27.03.2015 13:32
ověřen
příspěvků:1 873

A čemu nerozumíš - tomu, že na to nevidím, že na tabletu se 7" nepřečtu ta písmenka a musím to roztáhnout víc než je šířka toho monitorku ?

Že si to roztažením musím přizpůsobit pro svůj slábnoucí zrak, už tomu rozumíš ? :-)

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.03.2015 14:28
ověřen
příspěvků:442

Když kliknu na svůj "nick" na liště, tak mne to hodí na http://www.pcforum.cz/uzivatel/ a napíše Stránka nenalezena (viz obr.).

Potřebuješ poradit se sestavením PC?? 1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp. 2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou. 3) Popiš co nejvíce své požadavky: - cena, použití PC - s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez - periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost). V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří.
27.03.2015 15:44
moderátorověřen
příspěvků:468
svata | 27.03.2015 13:32

A čemu nerozumíš - tomu, že na to nevidím, že na tabletu se 7" nepřečtu ta písmenka a musím to roztáhnout víc než je šířka toho monitorku ?

Že si to roztažením musím přizpůsobit pro svůj slábnoucí zrak, už tomu rozumíš ? :-)

Nebylo zrejme ze resis velikost pisma. Ja to na malym telefonu vidim dobre citelny. Asi neni tablet jako tablet.

Napis co mas , pripadne posli screenshot.

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
27.03.2015 15:44
moderátorověřen
příspěvků:468
BigVD | 27.03.2015 14:28

Když kliknu na svůj "nick" na liště, tak mne to hodí na http://www.pcforum.cz/uzivatel/ a napíše Stránka nenalezena (viz obr.).

Odkaz opravim.
správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
27.03.2015 15:58
ověřen
příspěvků:1 873
Adam | 27.03.2015 15:44

Nebylo zrejme ze resis velikost pisma. Ja to na malym telefonu vidim dobre citelny. Asi neni tablet jako tablet.

Napis co mas , pripadne posli screenshot.

Jenže ty se na to koukáš tvýma očima, pokud máš v okolí někoho kdo používá cca 1 dioptrické brýle na čtení tak mu je sundej a dej mu přečíst text ze 7" tabletu..

(Nemám tu žádnou aplikaci na screen)

Ale mně to neva, spíš bych apeloval to co jsem uvedl viz výýýše ..

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.03.2015 16:06
moderátorověřen
příspěvků:468

No ja to rad opravim. App na screenshot mam pocit neni potreba. Dokonce i dle testu na googlu je to spravne a tusim ze kontroluje i velikost pisma.

Pokud mas 4.0+ tak zmackni tlacitko ztlumeni a zaroven vypnuti a drz sekundu ci dve, melo by se tam neco objevit na ulozeni screenshotu.

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
|<<134>>|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2017 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace