Úvod > Fórum > Software > Ostatní > MS OFFICE 2010

MS OFFICE 2010

17.06.2011 16:40
příspěvků:91

Ahojda vsem,

prosim mam prosbu. Na pevnem pc i na notebooku mam MS OFFICE 2010. Na pevnem pc mam bez potizi nastaven outlook na svuj @. Na notebooku to ale nejde. Kdyz zapnu outlook vyskoci mi hlaska:

Pripojeni k serveru Microsof Exchang neni k dispozici. Provedeni teto akce vyzaduje, aby byla aplikace outlook v rezimu online (pripojena).

Kdyz dam OK, vyskoci mi tabulka Microsoft exchange, kde chce po me nastavit SMTP a Postovni schranku. Kdyz vyplnim udaje dle netu podle seznamu (mam @ na seznamu a na jeho strankach je postup co kam zadat) ..tak mi outlook vyhodil zase vyse uvedenou hlasku. Kdyz dam storno, hodi mi to prozmenu hlasku:

Nelze otevrit vychozi slozky e-mailu. SOubor C:UsersNotebookAppDataLocalMicrosoftOutlookMicrosoft Exchange.ost neni datovy soubor aplikace outlook (OST).

Dam OK a outlook se zavre. Proste nemam sanci si nastavit e-mailovy ucet. Prosim o rady jak to opravit. Zkousela jsem nekolikrat odinstalovat office, a nainstalovat je znova (ci jinou verzi outlook 2010) ale situace byla stejna. Jen pro upresneni - internet na notebooku bezi bez potizi.

Pro pripad ze by to bylo dulezite, zde je ma konfigurace PC:

MS WIN 7 64bit, 2,27GHz, 4GB RAM
Dekuji moc za pomoc. Lenca

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace