Mrtvé PC

28.01.2013 18:43
příspěvků:2

Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli není ještě nějaká rada,dnes ráno jsem používal PC. Když jsem se vrátil že školy už nesvítila ani kontrolka.

Zkoušel jsem čištění,Vyndat RAMky,Zásuvky. Světlo na základ. desce svítí.

Počítám s tím že mi odešel Procesor nebo Deska ale jen bych se chtěl zeptat a doufám jestli nemáte ještě nějakou radu jestli to není něco jiného menšího.

29.01.2013 13:23
příspěvků:5 728

zdroj,deska, procesor, ramky. Může to být čímkoliv. Nejsou na desce vyteklé kondenzátory? když se pc zapne, začnou hučet větráky, nebo je pc mrtvé?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
29.01.2013 13:58
příspěvků:272

Něco podobného se mi stalo, kontrolka na desce svítila ale když dám start tak to nejede. Já to měl zdrojem. Kamarádovi odešla grafika, tak pc používal na nabíjení mobilu, občas ho zapnul na chvilku ať se provětrá ale jednou mu to nenastartovalo, vzal to ke mě že nejde, zapojili jsme to zase znova stejně a jelo to, i když mi tvrdil že to zkoušel přepojovat a nic. Jak psal 'radeksima' muže to bej čímkoli. Nejlepší je na tohle mít nějakého kamaráda co se hrabe v pc, zajít si za ním na hodinku-dvě a rozebrat pc. Nejdřéve vzít svoji základní desku a ostatní věci jako ram, zdroj, grafika si pujčit od něj a zkoušet dokud se nezjistí čím to je.

29.01.2013 14:52
příspěvků:2

PC je mrtvé,kondenzátory vyteklé nejsou.

Asi si na to budu muset najít čas,odvézt a vyzkoušet.

Okej,děkuji za rady

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace