Úvod > Fórum > Hardware > Síťové prvky > jak udělat bridge pomocí AP

jak udělat bridge pomocí AP

15.03.2006 22:50

(neregistrovaný)

Mám dotaz. Máme dvě malé sítě s pevnými IP adresami počítačů, obě na stejném segmentu. Potřebujeme je spojit dohromady přes AP ASUS wl500g. Problém je v tom že se nám nedaří správně nakonfigurovat APčka ve funkci bridge, spojí se pouze jako AP a client. Vyskytují se nám ovšem takové úkazy jako když jeden z jednoho břehu něco tahá z druhé strany břehu, a přidá se k němu kamarád, který chce také něco z druhé strany břehu, obvykle to oběma začne upadávat. Jak tedy správně nakonfigurovat tuto síť aby fungovala korektně a nehádaly se mezi sebou počítače na jednom břehu?

16.03.2006 05:48

(neregistrovaný)

NAkonfiguruj je do rezimu wds. Do kazdého zadej mac adresu wf casti opacneho zarizeni a nastav je na stejny kanal a neni mozne aby to nejelo.

31.05.2006 14:25

(neregistrovaný)

<fieldset><legend>petr</legend>NAkonfiguruj je do rezimu wds. Do kazdého zadej mac adresu wf casti opacneho zarizeni a nastav je na stejny kanal a neni mozne aby to nejelo.

ale je mozne ze tu funkci to nema vis? A bridge na bridges zkousel?

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace