Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > GTA 5 optimalizacia

GTA 5 optimalizacia

19.10.2015 20:36
příspěvků:1

Hello

V nedeľu som si zakúpil GTA 5 na PC samozrejme som si pred tym skontroloval minimalne požiadavky. Zapol som story mode... uvodna misia uplne krasne FPS super šlapalo. Potom prišla na rad seria zaberov mesta, ludi a tam začali seky a dropy FPS. Tak som to prerušil. Išiel som do nastavení a grafické detaily ako tiene, trava, voda, lesk a ďalšie dal na "normal". Už na začiatku my hra detekovala high a very high grafiku. Zmenil som direct X z 11 na 10 a screen som mal na Windowed.

Nepomohlo to. Nasledujuca misia... Jazda autom po meste kôli objaveniu mapy, katastrofa. Musel som to vypnut. Nehratelné.

Čiže do youtube som si zadal GTA 5 a nazov môjho procesora a grafickej karty. Jasne vyhľadavanie pozitivne... Tak ako som čakal, a ešte to dotyčnemu šlapalo bez lagov s tienmi a dokázal točiť to video popri tom.

Nechápavo som pozeral ako to je možné, dokonca mal dotyčný o niečo horšiu grafickú kartu.

Moje komponenty:
Procesor; Intel Core 2 Duo E8400 3,00Ghz
4GB Ram (rovnako ako dotycny na videu)
Grafika; Asus GTX 750 2GB DDR5
Windows 7 64bit

Ak máte nejaké vyavetlenie budem rád ešte vám viem ponuknúť to video, ktoré som spomínal.

A btw viem že je v minimalnych požiadavkach spomenute 4jadro a ja mám 2jadro. Ale vidim že to šlape...

20.10.2015 05:23
ověřen
příspěvků:442

Tak předně bych zkusil přeinstalovat grafické ovladače na nejnovější.

Nevím co všechno se dá nastavit v GTA V, ale jak máš nastaveno anisotropické filtrování, anti-aliasing a vertikální synchronizaci?? Pokud se mi nějaká hra seká, prvně se zaměřuji na toto.

Potřebuješ poradit se sestavením PC?? 1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp. 2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou. 3) Popiš co nejvíce své požadavky: - cena, použití PC - s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez - periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost). V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace