Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > GTA IV-Nejde spustit po patchi
|<<1>>|

GTA IV-Nejde spustit po patchi

10.12.2011 21:52
příspěvků:13

Ahoj všichni.Když jsem nainstaloval originální GTA IV,vše šlo v pořádku,hra šla spustit.Pak jsem si stáhl nejnovější patch ke hře.Během instalace mi to vymazalo Rockstar Social Club,který prý už není zapotřebí ke spuštění hry,ale když hru spustím,ukáže se okénko Rockstar Social Club,kde mi to nabízí se přihlásit,hrát offline nebo hrát.Dám pouze Play Offline,ale píše se,že nejsem přihlášený do Rockstar Social Clubu.Říkám si,že je to divný,protože oni říkali,že není zapotřebí jakékoli přihlášení atd... Pak když kliknu křížek u okénka s tím,že nejsem přihlášený,hra se začne načítat,ale nic se neděje.Čekám hodinu a nic.Počítačem to podle mě nebude.Doufám,že jsem vám to vysvětlil dobře.

10.12.2011 21:56
moderátorověřen
příspěvků:2 028

ta hra je cracknutá?

vzdálená plocha Team Viewer (pro pomoc na dálku) http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx Připojte se k PCforum.cz na facebooku http://www.facebook.com/pages/PCforumcz/123041544477075 ........
11.12.2011 09:10
příspěvků:13

<fieldset><legend>Amic</legend>Ahoj všichni.Když jsem nainstaloval originální GTA IV.

A to jsem ještě přemýšlel,jestli mám napsat,že je to originální verze na konci problému.

11.12.2011 09:53
moderátor
příspěvků:1 919

Doporučuji se všude zaregistrovat, použít svůj key. Budeš mít možnost hrát i online.

11.12.2011 10:10
příspěvků:13

Zapomněl jsem také říct,že jsem se registroval v Social Clubu,ale po tom patchi i když se přihlásím,to stejně nejde.

11.12.2011 10:19
moderátor
příspěvků:1 919

Co máš za windows? Reinstalaci jsi zkoušel? Dříve ti to jelo? Co máš za sestavu?

11.12.2011 10:53
příspěvků:13

Windows 7 Home Premium 64 bit.
Reinstalaci jsem zkoušel 3 krát.

Než jsem nainstaloval patch,tak mi to jelo,jenom někdy hra spadla (např. mise First Date,když jsem dojel do parku,tak to spadlo),tak jsem si myslel,že musím stáhnou patch.

Intel Core i5-2410M
HDD 640GB
Geforce GT 540M
Je to notebook od Asusu-serie K.

11.12.2011 11:06
moderátor
příspěvků:1 919

Ovladače všechny nainstalované? Odkud stahuješ ten patch?

11.12.2011 11:13
příspěvků:13

Moc se nevyznám v ovladačích.Zatím jsem stáhl pouze pro grafickou kartu.

Ten patch stahuju od populární stránky gta.cz.

11.12.2011 11:19
moderátor
příspěvků:1 919

co je to přesně za patch? zkoušel jsi hru i updatovat?

11.12.2011 11:25
příspěvků:13

Patch jsem zkoušel 1.0.6.0 a 1.0.7.0.

11.12.2011 11:28
moderátor
příspěvků:1 919

Pokud ti hra jela bez patche, neupdatoval bych to. Když ti to padá, vydá ti to nějakou zprávu o pádu hry, ne?

11.12.2011 11:33
příspěvků:13

Když mi hra spadne,napíše se Hra přestala pracovat.Patch jsem chtěl stáhnou kvůli pádu hry a také pro multiplayer (neoficiální).

11.12.2011 11:45
moderátor
příspěvků:1 919

Chtělo by to chybovou zprávu, měla by tam být v tom okně pádu

11.12.2011 11:47
příspěvků:13

Nepamatuji si,že by tam byla chybová zpráva.Pouze Program přestal pracovat-Hledání řešení problému.

Edit: Už jsem asi přišel jak tento problém opravit.Napadlo mě,že jelikož používám Windows 7,tak by se měla změnit kompatibilita ve Vlastnostech-Kompatibilita-Tento program spustit v režimu kompatibility pro: (např. Win XP) a pak ok.Ještě jsem to nezkoušel,tak uvidím jestli to půjde.

07.03.2012 16:06
příspěvků:134

Mám stejný problém jako ty. Povedlo se ti to vyřešit. Nebo se budu muset obejít bez Patche.

Case Zalman Z9 Plus / MB Gigabyte P67A-UD3P-B3 / CPU Intel i5 2500K / Chladič GELID Solution Tranquillo / GPU Sapphire HD 6870 1G / RAM A-DATA 8GB 1333 MHz / Zdroj Fortron AURUM 700W / HDD WD 500GB / Mechanika Plextor
07.03.2012 19:47
příspěvků:1 279

Pokud je vás víc, kdo má stejný problém, napsal bych na podporu, nebo čekal pár dní, jestli nevyjde opravný patch.

http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
07.03.2012 19:54
příspěvků:134

Na support jsem psal i dříve, ale s nimi je to na dlouhé lokte.

Case Zalman Z9 Plus / MB Gigabyte P67A-UD3P-B3 / CPU Intel i5 2500K / Chladič GELID Solution Tranquillo / GPU Sapphire HD 6870 1G / RAM A-DATA 8GB 1333 MHz / Zdroj Fortron AURUM 700W / HDD WD 500GB / Mechanika Plextor
07.03.2012 19:59
příspěvků:1 279

Jinak mě nic moc nenapadá, sám GTA nehraju a předpokládám, že google jste již oba zkoušeli?....

http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
07.03.2012 20:20
moderátorověřen
příspěvků:2 028

Maš oficiâlni patch?? Mohl sis stahnout nejaký heknutý nebo upravený...

vzdálená plocha Team Viewer (pro pomoc na dálku) http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx Připojte se k PCforum.cz na facebooku http://www.facebook.com/pages/PCforumcz/123041544477075 ........
|<<1>>|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2014 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace