Úvod > Fórum > Ostatní > Fixace kurzoru po ukončení psaní ve Wordu 2007

Fixace kurzoru po ukončení psaní ve Wordu 2007

16.03.2017 14:42
příspěvků:6

Je možno zavřít dokument Word tak aby po novém otevření dokumentu zůstal otevřen na posledně psaném místě a kurzor tam, kde jsme ukončili psaní ? Mě se vždy po otevření dokument otevře s kurzorem na první stránce. Následně je zdlouhavé se doposunovat na místo, kde zůstal kurzor.

Ctrl+END nelze použít pokud je psaní dokumentu přerušeno někde uprostřed textu a tam se potřebuji vrátit. Tedy ne na konec tím dvojhmatem Ctrl+END.Hlavně jde o vložení oprav a poznámek někam v mnoha stránkách dokumentu. Zatím to dělám obarvením textu, ale vždy je problém to hledat.

Děkuji za odpověď

16.03.2017 19:49
ověřen
příspěvků:4 972

Zkus e zeptat odborníků - http://office.lasakovi.com/ - sice to není žádná poradna, ale když se slušně zeptáš tak třeba poradí.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace