Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > do windowsu se mi sám nainstaloval windows protection master

do windowsu se mi sám nainstaloval windows protection master

16.02.2012 09:55
příspěvků:3

Zdravím mám windows 7 a nevím jak se mi sám nainstaloval Windows Protection Master který vypadá jak z windows xp a chce furt aktivovat.Nejde ani nijak vypnout ani odinstalovat a když chci zapnout správce úloh tak se mi zobrazí on.A Když se nezapne po načtení windowsu tak mi správce úloh nejde zapnout vůbec. Prosím poraďte mi hrozně mě to otravuje a co chvíli to ukazuje že je něco infikováno i když sem si esetem prověřil celý počítač a žádný vir to nenašlo.

Prosím poraďte.Jsem vděčný za každou radu.

16.02.2012 13:11
příspěvků:5 728

Takze samo se to nenainstalovalo- jedna se o podvodny program (nainstalujes ho napr. tim ze kliknes na nejakou ikonu a das spustit). Dooporucuji zajet do nouzoveho rezimu a tam ho rucne odebrat-ale je dost mozne ze ten pc uz budes mit pekne zahlcenej vselijakejma virama.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
17.02.2012 09:34
příspěvků:3

Počítač jsem zkontroloval nějaké viry jsem tam našel ale odstranil jsem je.Jinak vždycky jak se přihlásím do windowsu tak mi se ukáže okno se stmaveným pozadím a je tam napsané "práce se soubory" a vydavatel "neznámý" tak vždy dám ne. Zkusím teda ten nouzový režim.

Ale děkuji za radu.

17.02.2012 22:33
příspěvků:3

Tak jsem to teda odstranil v nouzovém režimu, ale když chci spustit správce úloh tak se mi furt nezapne. Věděli by jste co s tím, jestli jo tak jsem moc rád.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace