Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Displej podsvícení.

Displej podsvícení.

08.11.2012 11:43
příspěvků:4

Zdravím, mám notebook MSI GX 720, předem ho nikomu nedoporučuju (špatně provedená konstrukce), odešly mi panty (jakoby do nich instalovali dvouleté kurvítko) a s tím souvisí problém. Občas musím stroj otevřít a poutahovat šroubky, na kterých drží displej. Včera jsem prováděl tuto údržbu a po spuštění nefungovalo podsvícení displeje, sám o sobě funguje jen byl strašně tmavý něčitelný. Žádný kabel jsem neporušil, akorát jsem musel na chvíli odpojit kontakt, který je za podsvícení pravděpodobně zodpovědný. Po restartování to všechno zase naběhlo a podsvícení funguje, ale běda kdy notebook za běhu vytáhnu ze sítě (220). To pak zhasne a je tma, následovné připojení do zásuvky nepomůže, musím vyžádat restart... Moc mě to neomezuje, používám ho jako stolní PC, ale říkám si aby se to neposralo ještě víc. Má někdo podobnou zkušenost?

díky za odpovědi.

08.11.2012 12:04
příspěvků:5 728

Nejen ten tvuj, ale VSECHNY MSI jsou na nic nektere trpi po 2 letech neduhama jako ty, ale nekteri jsou na tom jeste hur. Reseni se asi nenajde, na 90% je problem nekde v elektronice, ale pro zajimavost, zkousels zvisit kontrast? je to obvykle FN+nejaka z F1-F12, popripade sipka (je to tam ankresleny).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
08.11.2012 12:45
příspěvků:4

To jsem zkoušel. Ty skřípnuté panty vylámaly všechny spoje, pozohýbaly plechy atd... Jsou to kurvy, při první reklamaci panty namazali nějakou sračkou a vyměnili kryt. Vydrželo to asi půl roku ale to už bylo po záruce. Za opravu chtěli nějakých 150 éček, slušná cena za dalších 6 měsíců funkčnosti.

08.11.2012 13:24
příspěvků:5 728

Aspon vis, ze priste MSI kupovat nemas jsou to opravdu nehorazny smejdy... do toho kramu bych nestrkal byt tebou ani korunu a nechal to dozit a pak prodal na nahradni dily (mozna je pouzitelny disk, mechanika, pameti ).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
15.09.2013 19:04
příspěvků:1

Ahoj,

já tenhle MSI mám a funguje dobře, ale proč sem píšu. Už nějakou dobu mi na něm tuhnou panty, používám ho jako stolní, takže to bylo celkem ok, ale když ho potřebuju zavřít, tak jde ztuha. Pomalu ale jistě mi začíná praskat plastový rám kolem displeje, což je vážně super. Takže se chci zeptat, když sundám jenom ten rám, tak se pořádně k pantům nedostanu, že jo? Musim rozebrat i spodek? Dá se nějak vyndat ta část, kde jsou dotykový tlačítka? Nerada bych se hrabala v dolní části , aby mi pak ještě naběhnul . Díky za reakce.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace