Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Design, výkon, kvalita na koleje do 18 tisíc

Design, výkon, kvalita na koleje do 18 tisíc

31.08.2012 16:05
příspěvků:1

Dobrý den,

na konci září nastupuju na vysokou a tedy uvažuji o notebooku.

Požadavky: Kvalitní zobrazení - ve škole potřebuju pracovat ve photoshopu, flashi a jiném adobe softwaru a tedy nepotřebuji žádné zkreslení barev apod.

Výkon - Čas od času si rád zahraju nějakou tu hru a bylo by fajn mít NTB, který by zvládal nejnovější hry ještě pár let dopředu

Design - Mnohem radši bych se díval na ntb stylu vaio a apple než šedivá záplava hp a asus, nicméně jsem si vědom nízkého kapitálu, tudíž tenhle požadavek není až tak prioritní.

Výdrž mi stačí na jeden film ve vlaku, většinu času hodlám mít NTB stejně ve zdi, na hmotnost nemám nároky žádné a kvalitní konstukci a továrenské zpracováni beru jako samozřejmost.

Na zive.cz mi doporučili http://www.czc.cz/lenovo-thinkpad-edge- ... 88/produkt , u něž jsem byl rozhodnut pro koupi, nicméně jsem o den nestihl akci na czc a za normální cenu 21k si ho dovolit nemohu.

PS: Bylo mi řečeno ze NTB s kvalitním monitorem a zároveň výkonem v dané relaci neseženu, proto "kvalitní zobrazení" není až tak prioritní - dokoupím si normální monitor.

Děkuji za odpovědi.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace