Co vám na fóru chybí? Podělte se.

12.05.2015 14:34
onlineověřen
příspěvků:3 902

No vidíš a tebe jsem viděl hned, jinde hledám a hledám marně. :-(

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
12.05.2015 14:40
onlineověřen
příspěvků:1 745

Nevím, jak to děláš Ty, ale stačí pravoklik na Reakce ve fóru (oranžové vlevo nahoře), Otevřít nový list a otevřou se Ti Sledovaná témata a tam to musí být vše v prvních řádcích. Pokud není (jako u mne), je někde chyba.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
12.05.2015 14:45
ověřen
příspěvků:1 873

Mně to jde taky, pokud s tím máš problém napiš na admin - vzkaz.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
12.05.2015 14:52
onlineověřen
příspěvků:3 902

Pravoklik má jinou funkci. Tady by měla být levá myš.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
12.05.2015 14:54
ověřen
příspěvků:1 873

Já to klikám - jen tablet klik... a jde to.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
12.05.2015 14:55
onlineověřen
příspěvků:3 902

Chtěl jsem příspěvek editovat a přidat screen, jenomže Editace to neumožňuje.

Tedy znovu - pravá myš.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
12.05.2015 14:59
ověřen
příspěvků:1 873

Pokud to nefunguje klasicky levým, napiš na admin vzkaz (SZ).

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
12.05.2015 15:02
onlineověřen
příspěvků:3 902

Ono to funguje tak, že mne to hodí na stránku, kde je příspěvků spousta, ale ne ty, kde by měla být reakce.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
12.05.2015 15:10
ověřen
příspěvků:1 873

Hmm, zkus to posunout na Adama.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
12.05.2015 15:19
onlineověřen
příspěvků:3 902

Pokud je Adam admin, pak to asi čte :-) Pokud to nečte, nemá smysl něco posouvat. Já se bez toho obejdu.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
12.05.2015 15:25
ověřen
příspěvků:1 873

Je to ryclejší, pokud má nastaveno upozornění mejkem, než deset x plácat to sem :-)

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
12.05.2015 15:43
ověřen
příspěvků:1 280

Taky s tím mám problém. Již dlouho tam mám 4 reakce na mé příspěvky, ale po rozkliknutí tam nejsou. Žít se s tím dá. Jak už tu někdo říkal, vzniklo to, když bylo některé z témat smazáno. Není to pravidlem, ale čas od času to zůstane viset.

CPU: Intel Core i5 3330 RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 MB: Gigabyte B75M-D3H, s.1155, DDR3, mATX GK: AMD r7 260x 2gb, Zdroj: Fortron FSP500-60GLN Disky: Hitachi 160GB + Seagate 500gb OS: Windows 7 Ultimate 64bit, Windows 10 Pro 64bit
12.05.2015 15:50
moderátorověřen
příspěvků:468

Zkusim to nejak promazat, me se to nestava protoze ja jsem vetsinou ten co smaze cele tema :-)) kdyz je to opravdu odpad.

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
12.05.2015 15:51
onlineověřen
příspěvků:3 902

Já nevím jak to tady tvůrce zamýšlel, ale pokud tam mám upozorní 2, pak bych se po kliknutí měl na ty dně upozornění hned dostat a nehledat. A pokud ta, jsou upozornění 2+, pak vůbec nevím co to je.

Jetli tu něco vážně postrádám, pak je to návod, jak s fórem pracovat.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
12.05.2015 15:54
onlineověřen
příspěvků:3 902

Omlouvám se za chyby, ale klávesnice si dělá co chce.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
12.05.2015 16:03
moderátorověřen
příspěvků:468
bluespirit | 12.05.2015 15:51

Já nevím jak to tady tvůrce zamýšlel, ale pokud tam mám upozorní 2, pak bych se po kliknutí měl na ty dně upozornění hned dostat a nehledat. A pokud ta, jsou upozornění 2+, pak vůbec nevím co to je.

Jetli tu něco vážně postrádám, pak je to návod, jak s fórem pracovat.

Pokud tam jsou 2 tak se na ne dostanes. Hodi te to do sledovanych temat. 2 = 2 celkove nove neprectene reakce ktere mohou byt v ruznych tematech, takze tezko se dostat primo k nim, hadam ze zobrazit si treba 10 reakci na jedne strance z ruznych temat by bylo k nicemu

"+" znaci ze se stav zmenil od doby nacteni stranky

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
12.05.2015 16:07
onlineověřen
příspěvků:3 902

Chápu, stav se změnil, ale já to nevidím. Jak poznám že se změnil? To mám všechno přečíst?

Pokud se stav změnil a hodí mi to plus + a já to stejně nenajdu, pak té funkci nerozumím.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
12.05.2015 21:17
moderátorověřen
příspěvků:468

Nenajdes? Tak mas tam treba "2", tak na to kliknes a najdes to, u aktualizovanych temat je vlevo jina ikonka. To jestli se ten stav zmenil az po nacteni stranky ci pred je nepodstatne.

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
13.05.2015 09:11
moderátorověřen
příspěvků:468
satam | 12.05.2015 14:27

Jsem na tom podobně, hlásí mi to 1 reakci a nikde nic. Je to patrně reakce ve smazaném tématu, kterou jsem si nestačil přečíst. Když by to upozornění šlo smazat, nezlobil bych se.

Tak asi vyřešeno. Nekonzistence, pokud nějaké budou, se budou promazávat v noci jednou denně.

správce PCforum.cz, provozovatel http://rychlost.cz , http://www.netstranky.cz
13.05.2015 10:28
onlineověřen
příspěvků:1 745

Potvrzuji, upozornění na Reakci ve fóru zmizely. Díky admine/Adame.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2017 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace