Úvod > Fórum > Hardware > PC - desktopové počítače > Chyba při spuštění aplikace

Chyba při spuštění aplikace

02.12.2008 19:18
příspěvků:3

Při spuštění jakékoliv složitější aplikace jako např hra se PC restartuje, ale těsně před tím se mi oběví nějaká modrá obrazova (viz. příloha). Nevím co s tím už sem se ptal spousty a spousty lidí, ale nikdo mi nedokázal pomoct.

Velice Vás kohokoliv prosím o radu!

02.12.2008 21:11
příspěvků:72

<fieldset><legend>Bazz</legend>Při spuštění jakékoliv složitější aplikace jako např hra se PC restartuje, ale těsně před tím se mi oběví nějaká modrá obrazova (viz. příloha). Nevím co s tím už sem se ptal spousty a spousty lidí, ale nikdo mi nedokázal pomoct.

Velice Vás kohokoliv prosím o radu!

Typ aplikace? Příklad by to chtělo. Jestli se jedná o hry, bude třeba někde přitvrdit s chlazením. Pokuď nemáte na chipsetu aktiv, upalujte si ho koupit. Jinak, otevřít case, vyhnat pavouky a jinou havěť, vysát prach a popřemejšlejte nad lepší chlazením, zvlášť pokuď taktujete.

Just because you´re paranoid don´t mean they´re not after you
03.12.2008 11:12
příspěvků:3

Nic netaktuji, tento PC je půl roku starý, v case žádný prach není. Po sestavení první tři měsícešel bez problému, ale potom z ničeho nic se i při spuštění videa v jakémkoliv přehrávači restartuje s touto tabulkou.

03.12.2008 14:00
příspěvků:72

<fieldset><legend>Bazz</legend>Nic netaktuji, tento PC je půl roku starý, v case žádný prach není. Po sestavení první tři měsícešel bez problému, ale potom z ničeho nic se i při spuštění videa v jakémkoliv přehrávači restartuje s touto tabulkou.

Zkoušel jste reinstalovat os? Napište až to zkusíte.

p.s.: Stále jste nenapsal u jakých aplikací to padá. Můžete taky uvést event log s informací o pádu nebo z BOSD opsat adresu paměti na které došlo ke konfliktu.

Just because you´re paranoid don´t mean they´re not after you
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace