Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Battlefield 3 - Problem BAN

Battlefield 3 - Problem BAN

25.09.2015 12:31
příspěvků:3

Zdravim,kamarad ma problem s pripojenim na servery Battlefildu 3.

Zaclo to tim ze na starem uctu, ktery mel dva roky, se pripojil na server kde byli rusaci a meli nastavenou mapu tak, ze levely skakaly samy bez toho aniz by nekdo neco delal.Koplo ho to behem dvou minut a daly mu ban.Levely mu strhly na level 1.

Zakoupil tedy znovu a zalozil novy ucet.Ale i presto se z 90% na servery nepripoji.Pokazde ho to vykope za ban.Psaly jsme i na EA podporu, ale bez odpovedi.

Chapu to na tom satrem uctu, ale proc na novem se nemuze nikde pripojit tot otazka...

Dekuju za pripadne rady a odpovedi

25.09.2015 12:35
ověřen
příspěvků:2 090

Pokud nesledují jen účty, ale i IP adresy, popř. MAC adresy, pak není problém ho banovat i na novém účtu. Ať se zkusí se svým účtem připojit odjinud (z jiného IP) a uvidí, zda to bude nebo nebude fungovat.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
25.09.2015 12:37
příspěvků:3

Ono me to uz napadlo jen mam obavy ze kdyz to skusi u mne tak EA zjisti mou adresu s jeho banem a muzu se pak treba rozloucit i ja s pripojenim na servery...

25.09.2015 13:33
ověřen
příspěvků:2 090

Ať zkusí následující, ale nemám to vyzkoušené, je to jen pokus, který by ale měl vyjít:

Stáhnout TOR Browser a zkusit se připojit napřed se starým, když to nepůjde, tak s novým účtem. Myslím, že alespoň druhá verze by měla vyjít, protože TOR Browser je prohlížeč, který chrání IT identitu svého uživatele.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
28.09.2015 20:11
příspěvků:3

Tak sme zkouseli tvou radu, ale nelze se ani prihlasit pres ten prohlizes TOR Browser ... Jinak dik za radu a pokud by jeste neco tebe nebo nekoho napadlo, budu rad... diky ...

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace