Úvod > Fórum > Hardware > ALZA - PCv záruce

ALZA - PCv záruce

03.01.2020 19:24
příspěvků:1

Dobrý den,

před rokem a půl jsem si pořídil PC v Alze. Když jsem si ho koupil, tak jsem hry jako AC: Origins rozjel v pohodě na střední detaily při stabilních 60fps, ale dnes po roce a půl mi snímky začali padat i na 40fps. Při hraní jsem vždy měl zaplou jenom hru na pozadí mi nic nikdy neběželo, proto vinu shazuji na to, že můj vnitřek PC je plný prachu. Tak bych se chtěl zeptat, jestli když je PC pořád v záruce ho mohu otevřít a vyčistit si sám, protože když jsem si to chtěl "oficiálně" přečistit v Alze samotný, tak jsem zjistil, že takovou službu nenabízí. Máte někdo s tím zkušenosti? Můžu kdyžtak po otevření a vyčistění s případným problémem jít do Alzi na reklamaci?

Předem děkuji za odpověď.

04.01.2020 06:24
ověřen
příspěvků:2 090

Za tvé problémy nemůže prach v PC, ale SW "zaneřáděnost" PC. Jako první použij Ccleaner v základním nastavení a PC vyčisti. Pak uvidíš, zda se něco změnilo.

Otevírat PC je celkem zbytečné, na průběh záruky by to ale vliv mít nemělo. Zeptej se raději přímo na Alze.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace