Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Acer - problém s OS

Acer - problém s OS

11.05.2011 14:04
příspěvků:8

Zdravím,

udělal jsem asi pěknou hovadinu, ale co...

Asi před rokem jsem dostal notebook Acer Aspire 5520 (nebyl nový) s Windows Vista. Mám dojem, že bez všech možných CD. Zjistil jsem že asi dvě složky jsou zablokované, ale moc mi to nevadilo. Pak jsem zjistil, že mi blbne zvuk. Když ho stlumím a pak ho chci zase zapnout, už to nejde a musím resetovat celý PC. Do toho mi tam nešlo několik programů a několik her - vše kvůli VISTĚ!!!

Tak jsem se rozhodl, že si tam nahraju starý dobrý osvědčený Windows XP Profesional... Zálohoval jsem si důležitá data atd. Pak jsem zformátoval disk a naistaloval jsem XP. Na tom by nic nebylo, jenže jsem zjistil, že mi chybí nějakej ovladač zvuku. Další věcí je, že když si chci přesunout okna na ploše, tak se mi to seká. No a hlavní je, že všechny ovladače od Aceru, tedy všechny funkce klávesnice, webka, wifi a mnoho dalšího jsou fuč. CD nemám, ale na netu jsem našel ovladače. No a jako naschvál jenom na VISTU! Jenže já vistu nechci... co mám dělat, chci aby mi všechno šlo jako dřív, myslím ty ovladače, ale mít to na XP!

Díky...
gootter

11.05.2011 14:12
příspěvků:5 728

asi jsem navedenej nebo nevim, ale ja to nasel za cca 10 sekund?....

http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/drivers si vyber tvuj notebook a pak si jako Operation System vyber win xp pro...

grafika se seka nebot tam nemas drivery

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
11.05.2011 14:23
příspěvků:8

Díky moc, už stahuju... pak se ozvu, jak jsem dopad...

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace