Úvod > Fórum > Internet > Ostatní > Někdo použil můj e-mail pro založení facebooku

Někdo použil můj e-mail pro založení facebooku

15.01.2017 15:47
příspěvků:5

Dobrý den, právě mi na email přišla zpráva, že mohu začít používat svůj nový facebook. Dle dalších informací jsem zjistila, že někdo (možná omylem, možná schválně) využil můj e-mail pro založení vlastního účtu na facebooku. Uživatele jsem se pokusila informovat, ale zprávy od cizích lidí má blokované. Začaly mi dokonce chodit maily o aktivitě daného uživatele. Dá se s tím něco dělat? Stalo se to někomu? Děkuji mnohokrát předem.

15.01.2017 19:17
ověřen
příspěvků:2 090

Jestli máš všechny potřebné přihlašovací informace, tak ten účet prostě zruš. Zároveň změň heslo na emailu za nějaké lepší a hlavně NIKOMU HO NEŘÍKEJ!

Ten FB účet nejspíš založil někdo, koho znáš a kdo zná tvůj emailový účet nejspíš i s heslem.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
16.01.2017 13:31
příspěvků:5

Děkuji, onen FB účet jsem se pokusila deaktivovat. Přišlo mi několik zpráv, že se uživatel pokouší o obnovení účtu a změnu hesla, ty už jsem ale ignorovala. Změnila jsem si i heslo na mail. Přijde mi to ale zvláštní, když jsem nikomu heslo neřekla (a myslím, že snadno prolomitelné taky nebylo - náhodná směs malých a velkých písmen a číslic). Každopádně děkuji ještě jednou, zdá se, že problém bude vyřešen.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace