Úvod > Fórum > Ostatní > Výběr herní klávesnice a myši

Výběr herní klávesnice a myši

08.05.2016 21:04
příspěvků:3

Zdravím. Hledám herní klávesnici a myš.

Požadavky pro klávesnici: Nesmí být bezdrátová. Především anti-ghosting - na něm záleží nejvíce. Měl jsem Microsoft SideWinder X4 a ta má anti-ghosting pro 26 kláves, ale pozor - týká se to všech - a ne pouze některých kláves. Dále bych chtěl, aby byla podsvícená (nejlépe, aby se podsvícení dalo regulovat - intenzita, barva...). Také je důležitá ergonomie a pohodlí. Cenové rozpětí: kolem 400 Kč.

Požadavky pro myš: Drátová. S kvalitní ergonomií, rychlými reakcemi (odezvou) a nejlépe také regulovatelným osvětlením - není podmínkou. Cena - okolo 400 Kč. Také by bylo fajn, kdyby měla nějaký ten software (např. pro programovatelná tlačítka). Docela se mi líbí A4Tech Bloody V8 - co na ni říkáte?

Obojí bude ke stolnímu PC - nebudu to přenášet.

Děkuji předem za tipy.

09.05.2016 10:41
příspěvků:3

Nefunguje mi EDIT, takže píšu tady: Asi za takovou cenu takové zboží nenajdu, proto prosím pište v cenové relaci 800 Kč klávesnice, 800 Kč myš a já si to koupím zvlášť, děkuji za pochopení :-)

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace