Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Hiberfil.sys a Pagefile.sys

Hiberfil.sys a Pagefile.sys

01.05.2016 20:01
příspěvků:69

Zdravim. Dnes po zapnuti PC se nedelo nic zvlastniho az do doby, co skoncilo nacitani loga Windowsu. Obrazovka se vypla a zacla blikat stejne jako kdyz se pocitac hodi do rezimu hibernace s tim rozdilem, ze ted z toho nesel probudit. Po celodennim googleni jsem vyzkousel snad vse co slo, ale PC mi stale jde jen pres nouzovy rezim a tam toho moc neudelate. V nouzovem rezimu jsem zapl scan antiviru a vyhodil mi dva viry prave v techto souborech, ktere jsou v nadpisu. Po vyhledavani jsem zjistil, ze hiberfil.sys se stara o prepinani PC do hibernace. Tzn. ze v tom souboru je vir a kdyz zapnu PC, projevi se zrejme tim ze nahodi PC do hibernace a nikam se nedostanu. Zkousel jsem projizdet uz i Combofixem, ale v nouzovem rezimu mi nejde vypnout antivir, takze log byl zrejme zkresleny.

S tou blikajici obrazovkou ma problem vice lidi, ale to, co vsem pomohlo (aktualizace firmwaru a ovladacu), tak to ja zkusit nemuzu jelikoz jsem limitovan nouzovym rezimem.

Prichazim tedy s otazkou, jestli existuje moznost jak se dostat z tohoto zacarovaneho kruhu?

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace